Diğer Konular | 01 Eylül 2023

Link Kısaltma Nasıl Yapılır?

Uzun uzadıya linklerden sıkıldınız mı? Bu linkleri kopyalamak zor mu geliyor? Linkler üzerinden ölçüm mü yapmak istiyorsunuz? Hiç merak etmeyin! Link kısaltma sistemi ve link kısaltma siteleri ile bu sorunları kolaylıkla aşabilirsiniz.

Devamını Oku
Diğer Konular | 19 Temmuz 2023

Evde Verimli Çalışmak İçin İpuçları

Son zamanlarda evden çalışmak yani home – office kavramı oldukça fazla ilgi görüyor. Bu kavramın ilgi görmesinin altında birçok fayda yatıyor. Fakat bu faydaların yanı sıra kötü yanlar da yok değil. Birçok durum evden çalışırken dikkatinizi dağıtabilir.

Devamını Oku
Diğer Konular | 06 Haziran 2023

Alan Adı Kime Ait Nasıl Öğrenirim? Alan Adı Sorgulama

Bir internet sitesi kurmak istediğinizden veya birtakım nedenlerden dolayı bir alan adı kime ait öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Bu yüzden alan adı kime ait nasıl öğrenebilirim, whois domain, alan adı sorgulama veya alan adı hangi firmadan alınmış gibi aramalar ile o domainin kime ait olduğunu öğrenmeye çalışabilirsiniz.

Devamını Oku
Diğer Konular | 06 Nisan 2023

Site Haritası Nedir? Nasıl Yapılır?

Site haritası nedir sorusuna kısaca cevap verecek olursak; site haritası sitemizde bulunan linklerin yanı sayfaların XML formatında bir dosyada bulunmasına denmektedir. İngilizce ’de sitemap olarak adlandırılmaktadır.

Devamını Oku
Diğer Konular | 30 Mart 2023

Sitelerin Hakkımızda Sayfası Nasıl Yazılır?

Bir internet sitesinin en önemli sayfalarından biri, hiç şüphesiz hakkımızda sayfasıdır. Çünkü hakkımızda yazısı, kullanıcıların site ve sitenin sahibi ile ilgili detaylara, bilgilere ulaşmasını sağlar. Ayrıca hakkımızda bölümü size, şirketinizle kullanıcılar arasında bir bağ kurma ve sitenizi ziyaret eden kişilere güven verme şansı tanır.

Devamını Oku